Zdravlje Fitness portal daje neekskluzivno, ograničeno dopuštenje ("Dopuštenje") za prikazivanje zaštitnih znakova koji se nalaze u imenu domene i logotipu Zdravlje Fitness vlasnicima bilo kojih web stranica ("Vlasnik") koje bi se željele razviti vezu između njihove stranice i odgovarajuće web stranice u vlasništvu Imperius Rex d.o.o. Veze do web mjesta Zdravlje Fitness, osim onih koja koriste naziv domene ili logotipa Zdravlje Fitness, nisu dopuštene. Materijali na web mjestu vlasnika ne smiju značiti povezanost Zdravlje Fitness stranicom niti na bilo koji način ne smiju podrazumijevati da se materijal koji je preuzet s Zdravlje Fitness stranice pripada vlasniku stranice koja ga koristi. Ništa na web mjestu koja spominje Zdravlje Fitness ne smije podrazumijevati, sugerirati ili predstavljati bilo kakvu povezanost, sponzorstvo, odobrenje, udruživanje ili odnos između Zdravlje Fitness-a i spomenutog web mjesta.

Dopuštene poveznice su:

  • temeljene na tekstu i mogu koristiti riječi "Zdravlje Fitness", "zdravljefitness.hr" ili "www.zdravljefitness.hr".
  • u obliku banera

Ne smiju se vršiti nikakve promjene ili preinake imena domene ili logotipa Zdravlje Fitness. Korištenje imena domene ili logotipa Zdravlje Fitness u druge svrhe osim povezivanja s web mjestom Zdravlje Fitness izričito je zabranjeno. Ime domene i logotipi ne smiju se koristiti niti povezati s bilo kojim skandaloznim, pornografskim, nepristojnim, klevetničkim ili nezakonitim web mjestima ili materijalima na bilo koji način ili na bilo koji način koji bi mogao negativno utjecati na ime , reputaciju Zdravlje Fitness -a i njegovih proizvoda. Zdravlje Fitness zadržava sva prava na i nad trgovačkim imenima, zaštitnim znakovima, autorskim pravima i svim ostalim intelektualnim vlasništvom Zdravlje Fitness -a u vezi s nazivima svoje domene i logotipovima. Zdravlje Fitness zadržava pravo otkazati dozvolu u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga. Po primitku takve obavijesti, upotreba imena domene ili logotipa mora prestati, a veza između web stranica mora prestati. Korištenje zaštitnih znakova Zdravlje Fitnessa, zaštitnih imena, logotipa, materijala zaštićenih autorskim pravima ili bilo kojeg drugog intelektualnog vlasništva Zdravlje Fitness -a u bilo koju svrhu koja nije ovdje navedena izričito je zabranjeno.

Zdravlje Fitness može u bilo kojem trenutku revidirati ovu Politiku linkova. Svaka vas takva revizija obvezuje i zato biste trebali povremeno posjetiti ovu stranicu kako biste pregledali trenutno važeću Politiku linkova koja vas obvezuje.

zdravlje fitness logo

Prijavi se na naš NEWSLETTER