Mi smo Imperius Rex d.o.o., Miroslava Milića 1, 10 000 Zagreb – Croatia

Stranica je zdravljefitness.hr

Vi ste posjetitelj naše stranice

Dolaskom i korištenjem ove stranice prihvaćate da vas obavezuje pravni ugovor sa Imperius Rex d.o.o. da ćete poštovati i biti vezani sljedećim uvjetima korištenja. Ukoliko niste u mogućnosti poštivati ove uvjete, molimo vas da ne koristite ovu internet stranicu.  

Molimo vas da ove uvjete pročitate pažljivo te ih razumijete prije početka korištenja usluga ove internet stranice. Ako nastavite koristiti Zdravlje Fitness stranicu smatra se da ste pročitali i prihvatili ove Uvjete te ste ih obavezni poštovati. Ukoliko se ne slažete s ovim Uvjetima molimo vas da ne koristite ovu internet stranicu.

Zdravlje Fitness može, po potrebi, izmijeniti ove uvjete bilo kada i bez prijašnje najave korisnicima te nastavkom korištenja prihvaćate mogućnost promjene s vremena na vrijeme. Trebali bi često posjećivati ovu stranicu i informirati se o svim novim izmjenama i promjenama.

Sporazum

Ova stranica namjenjena je za oblikovanje osnove odnosa i sporazuma između Nas i Vas s time da Vi prihvaćate da ste obvezani time što ova stranica kaže.

Vaša obećanja Nama

Obećajete i slažete se sa time da:

 • imate pravo napraviti ovaj ugovor s Nama te da ste stariji od 18 godina;
 • ukoliko slijediti veze koju su postavljene na ovoj stranici, da ćete pročitati Uvjete Korištenja tih stranica na koje ste poslani;
 • nećete koristiti robote, pauke, strugače ili slične proizvode na ovoj stranici;
 • nećete zaobilaziti stvari koje postavimo na stranici kako bi limitirali ili zaustavili pristup bilo kojem dijelu stranice;
 • nećete napraviti ništa što bi uzrokovalo rušenje ove stranice ili sistema potrebnih za rad ove stranice;
 • nećete ukrasti, posuditi, kopirati ili na bilo koji drugi način doći u posjed ove stranice kako bi ju koistili na nekoj drugoj internet stranici ili aplikaciji;
 • nećete pokušati modificirati, prevoditi, uređivati, dekompilirati, prilagođavati, rastaviti ili vršiti obrnuto inženjerstvo na bilo kojem programu koji koristimo na ovoj stranici, njenom Sistemu ili uslugama koje nudi;
 • nećete kopirati, imitirati ili koristiti robne znakove i/ili dizajne i/ili rasporede niti išta slično što bi rezultiralo povredom intelektualnog vlasništva kojemu smo Mi vlasnici.

Intelektualno vlasništvo

 • informacije ili intelektualno vlasništvo sa ove internet stranice smijete koristiti uz obavezno vidljivo navođenje izvora (zdravljefitness.hr) i kompletnog linka (URL-a), neposredno prije ili neposredno poslije preuzetog teksta, objavljeni link u tekstu mora biti “dofollow”.
 • Vlasnici cjelokupnog intelektualnog vlasništva smo Mi i/ili naše podružnice i/ili naši partneri;
 • Mi nemamo mogućnost procjene i utvrđivanja vlasništvo ikakvog Sadržaja koji Korisnici postavljaju na ovu internet stranicu te ne dajemo nikakve garancije da imaju pravo koristiti taj Sadržaj - ukoliko smatrate da vam je povrijeđeno Intelektualno Vlasništvo na bilo koji način, obavijestite nas te ćemo u najkraćem mogućem roku maknuti sporni Sadržaj koji povređuje to pravo;
 • Mi nećemo imati nikakvo pravo na bilo kakav Sadržaj koji spremate u naš Sistem osim prava koja su sadržana u ovim Uvjetima te nas nećete smatrati odgovornim za bilo kakvu moguću nastalu štetu uzrokovanu Vašim postavljanjem tog Sadržaja na ovu internet stranicu.

Cijelu politiku linkova možete pročitati ovdje.

Privatnost i Kolačići

Mi i Vi se slažemo da je Naša politika Privatnosti i Kolačića sadržana u ovim Uvjetima Korištenja. Politiku privatnosti pročitajte ovdje.

Odricanje Odgovornosti

Mi Vam ne možemo obećati da će Naša internet stranica ispuniti Vaše potrebe, da će raditi onako kako je namijenjeno, da će biti podobna za određene svrhe ili da neće povrijediti prava trećih strana.

Mi Vam ne možemo obećati da će ova internet stranica raditi sa svim Sistemima, da će biti sigurna i da će sve dostupne informacije biti točne.

Bilo koji savjeti dani na ovoj internet stranici su općeniti po prirodi i možda se ne odnosi na Vas i/ili okolnosti u kojima se nalazite. Osim ako savjeti koje ste dobili koristeći naše usluge koje se prodaju, morate osigurati korake da bi se uvjerili kako su ovi baš ti savjeti primjenjivi na Vas.

Mi osiguravamo i ulažemo razuman trud da testiramo materijal prije nego ga postavimo na Stranicu. U veoma neizglednom slučaju da se dogodi gubitak, problemi u radu ili šteta uzrokovana materijalom koji je na našoj stranici, mi ne snosimo odgovornost za nastale gubitke, probleme u radu ili štete na Vašim datotekama ili računalnom sistemu.  

Iz razloga da Mi ne možemo znati niti razumjeti okolnosti u kojima se Vi nalazite, Mi Vam ne možemo garantirati da će bilo koja sugestija u bilo kojem materijalu koji pružamo uzrokovati bilo koji specifični ishod te bilo koji takav dani materijal je stavljen samo kao općenite sugestije te ni u kojem obliku nije garancija od naše strane za nikakav ishod koji se može dogoditi.

Jedina prava koja imate po ovim Uvjetima su spomenuta unutar njih. Ako pravo nije spomenuto tada znači da to pravo ne postoji.

Problemi i Žalbe

Mi radimo najbolje u okviru naših mogućnosti da ne iskusite nikakve probleme na ovoj internetskoj stranici, no u slučaju da se to dogodi morate nam odmah javiti.

Mi ćemo napraviti ono što je u našim mogućnostima kako bi riješili problem vezan za Zdravlje Fitness u što kraćem roku i bez ikakvih naplata ukoliko se složimo da problem postoji.

Dostupnost Stranice

Mi nikada ne garantiramo da će Stranica ili Sistemi biti dostupni u svakom trenutku te ako iz bilo kojeg razloga Stranica nije dostupna, ne možete nas smatrati odgovornim za bilo kakve gubitke koje u tom trenutku pretrpite.

Mi zadržavamo pravo da izmjenimo Stranicu i serivse i usluge koje nudi, način na koji radi i/ili ju obustavimo ili zaustavimo u bilo kojem trenutku.

Ograničenje Odgovornosti

Mi imamo ograničene resurse i ne možemo garantirati da ćemo Vam odgovoriti na bilo kakve upite koje ste nam poslali unutar određenog vremenskog perioda ili uopće. Iako ćemo uvijek napraviti sve u našoj mogućnosti da Vam odgovorimo, ne snosimo nikakvu odgovornost ukoliko nismo u mogućnosti to napraviti.

Hiperveze na druge Stranice

Mi ne kontroliramo druge stranice na koje Vas možemo poslati tako da se ne može Nas smatrati odgovornima za sadržaj na tim Stranicama te se odričemo odgovornosti svih mogućih pretrpljenih gubitaka proizašlih iz korištenja drugih stranica.

Samo zato što postoji hiperveza na neku stranicu ne znači da je podržavamo ili preporučamo.

Nikada nismo u mogućnosti garantirati da će hiperveza biti funkcionalna.

Ukoliko smatrate da je bilo koja hiperveza koju nudimo uvredljiva, molimo Vas da nam kažete te ćemo razmisliti o tome da ju uklonimo.

Ukoliko posjećujete druge stranice koristeći našu stranicu tada smatramo da razumijete da drugi Uvjeti Korištenja vrijede za te stranice te mi nemamo nikakvu kontrolu nad njima - slažete se s time da ćete te Uvjete pročitati i razumjeti prije korištenja tih Stranica.  

Izmjene ovih Uvjeta Korištenja i Stranice

Već smo ovo naglasili, no moramo ponovo spomenuti da će se ovi Uvjeti s vremena na vrijeme mijenjati te nemamo mogućnosti da bi obavijestili sve naše posjetitelje o promjenama. Kao rezultat toga MORATE ponovo posjetiti ovaj dio Zdravlje Fitness Stranice pri svakom ponovnom posjetu kako bi se uvjerili da nije došlo do nikakvih promjene Uvjeta jer sa svakim novim posjetom i korištenjem ove stranice dajete nam do znanja da ste upoznati s promjenama Uvjeta.   

Mi također zadržavamo pravo da izmjenimo Stranicu kako i kada hoćemo no ovi Uvjeti se i dalje primjenjuju na bilo kakve izmjene koje napravimo.

Newsletter

Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja, dopuštate nam da Vam šaljemo newsletter.

zdravlje fitness logo

Prijavi se na naš NEWSLETTER