Uvod

Na Zdravlje Fitness internet stranici svjesni smo da je privatnost Vaših osobnih podataka od iznimne važnosti te smo predani tome da poštujemo i zaštitimo Vašu privatnost.

Ova Politika privatnosti objašnjava na koji način Zdravlje Fitness internet stranica skuplja, koristi te štiti bilo koje informacije koje ste nam pružili koristeći naše usluge te pod kojim uvjetima ih možemo otkriti drugima.

Ukoliko Vas tražimo da nam date određene podatke po kojima Vas možemo identificirati, možete biti sigurni da ćemo te podatke koristiti u skladu s ovom politikom privatnosti te samo u svrhu pružanja vlastitih usluga Vama.

Zdravlje Fitness internet stranica može mijenjati ovu politiku s vremena na vrijeme na način da se ova stranica ažurira. Trebali bi provjeriti ovu stranicu s vremena na vrijeme da se uvjerite da se slažete sa svim budućim promjenama. Koristeći se našom internet stranicom i ostalim uslugama slažete se s time da ste vezani ovom politikom privatnosti i Uvjetima Korištenja  koji su sastavni dio ove politike.

Ako imate kakvih pitanja vezano za ovu Politiku privatnosti ili naše poslovanje, možete nas kontaktirati putem kontakt forme.

Tko smo mi

Zdravlje Fitness je prodajno ime Imperius Rex d.o.o., registriranog poduzeća u Zagrebu, Hrvatska. Adresa na registraciji je Miroslava Milića 1, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

Na koji način prikupljamo Vaše podatke?

Mi prikupljamo, spremamo i obrađujemo Vaše osobne podatke kada pretražujete i koristite našu internet stranicu kako je opisano ispod.

Koje osobne podatke skupljamo?

Sljedeće podatke prikupljamo dok koristite naše usluge dok ispunjavate obrasce ili komunicirate s nama putem emaila. Tražimo Vas samo podatke koji su neophodni za osiguravanje od zloupotrebe naše stranice te kako bi osigurali poštivanje Uvjeta Korištenja:

 • Podatke koji nam pružite kada kontaktirate naš tim podrške putem kontakt forme.
 • Bilo kakva komunikacija koju imate s našim timom podrške koristeći našu stranicu ili direktno putem emaila.

Mi automatski prikupljamo sljedeće informacije dok koristite naše usluge.:

 • Prilikom pregledavanja i korištenja naše stranice prikupljamo podatke o Vašem računalu, posjetama i korištenju naše stranice koji mogu uključivati Vašu IP adresu, geografsku lokaciju, uređaj kojim pregledavate i njegova verzija, izvor preporuke, dužina posjeta, pregledane stranice i aktivnost na istima.

Ostale Osobne Podatke koje nam pošaljete:

Ukoliko nam šaljete privatne podatke ostalih osoba, prvo se morate uvjeriti da imate njihov pristanak da nam pošaljete te informacije te da su svjesni da će se njihovi osobni podaci obraditi u skladu s ovom Politikom Privatnosti.

Kako Mi koristimo i zadržavamo ove Osobne podatke

Svi osobni podaci koje podnesete našoj stranici koristiti će se u svrhu koja je opisana u ovaj Politici Privatnosti:

 • Radi ponašanja u skladu sa našim pravilima i zakonskim obavezama
 • Radi ponašanja u skladu s našim Uvjetima Korištenja.
 • Radi zaštite naših prava, sigurnosti, privatnosti i/ili naših partnera, Vas i ostalih.
 • Radi ograničavanja svih šteta koje možemo pretrpjeti.

Radi slanja biltena ukoliko ste označili da ga želite primati. U svakom slučaju možete odustati od primanja biltena putem Vašeg Računa ili ako nas kontaktirate.

Otkrivanje Vaših Osobnih podataka

Mi smijemo otkriti informacije o Vama bilo kojem našem zaposleniku za vrijeme koje oni pružaju naše usluge Vama ili bilo kome u grupi naših poduzeća (to znači našim podružnicama, našem krovnom poduzeću i svim njihovim podružnicama) u granicama razumne potrebe u legalnoj osnovi, postavljenoj u ovoj Politici privatnosti.

U dodatku, možemo otkriti Vaše osobne informacije:

 • Do te mjere do koje zakon od nas zahtijeva.
 • Kao odgovor na službene zahtjeve za Vašim informacijama od strane lokalnih vlasti uključujući policiju, HMRC, socijalnih organizacija, regulatornih organizacija i lokalnih vijeća u svrhu pomoći njihovim istragama.
 • Bilo kojoj osobi za koju razumski vjerujemo da može aplicirati na sud ili ostale nadležne vlasti za otkrivanje tih osobnih informacija u slučaju, da po našem razumnom mišljenju, ti sudovi ili nadležne vlasti, mogu narediti otkrivanje tih osobnih informacija. 
 • U vezi bilo kojih zakonskih postupaka ili perspektivnih zakonskih postupaka.
 • Radi uspostavljanja, provođenja i zaštite naših zakonskih prava (uključujući pružanja tih informacija radi sprječavanja prijevara i smanjenja kreditnog rizika)
 • Kupcu ( ili perspektivnom kupcu) bilo kojem poslu ili imovini koju mi prodajemo (ili razmišljamo o prodaji).

Osim kako je opisano u Politici Privatnosti, Vaše informacije nećemo davati trećim stranama.

Sigurnost

Predani smo tome da osiguramo Vaše osobne podatke. Vaše podatke štitimo koristeći tehnološka i administrativna sigurnosna sredstva koja nam omogućavaju smanjenje rizika gubitaka podataka, zloupotrebu i neovlašteni pristup podacima. Naša internet stranica koristi SSL  enkripciju kako bi osigurali da podaci poslani na i sa stranice ostanu sigurni. Vaše podatke pohranjujemo na sigurnim serverima.

Iako mi činimo sve što je u našoj moći da bi osigurali Vaš Račun i osobne podatke, ne možemo jamčiti potpunu sigurnost bilo kojih podataka koje unesete na stranicu.

Vaša Prava

Pod Općom Uredbom o Zaštiti Osobnih Podataka, Vi, kao predmet prikupa podataka imate razna prava koja su detaljnije objašnjena u nastavku. Neka od tih prava su primjenjiva samo u određenim okolnostima te su uvjetovana u nekoliko aspekata po izuzecima u Odredbi za zaštitu Podataka. Ukoliko se oslanjamo na te izuzetke, to ćemo Vam napomenuti u našem odgovoru, međutim neka prava su kompleksna i nismo ih sve uključili u naš sažetak. Prema tome, trebali bi pročitati relevantne zakone i vodiče regulatornih tijela radi potpunih objašnjenja tih prava.

Pravo na povlačenje privola: Gdje smo se oslonili na Vaše dane privole za obradu Vaših osobnih podataka, tamo imate pravo te privole i povući. Na primjer, imate pravo odabrati da prestanete dobivati biltene od naše strane

Pravo na ograničavanje obrade: U nekim okolnostima imate pravo na ograničavanje obrade Vaših podataka. Te okolnosti su: Vi osporavate točnost osobnih podataka; obrada je nezakonita ali se protivite brisanju; Mi nemamo više potrebu zadržati osobne podatke radi obrade, no vi trebate osobne podatke radi postavljanja, provedbe i obrane Vaših zakonskih zahtjeva; i Vi ste prigovorili obradi podataka te čekate rješenje tog prigovora. Tamo gdje je obrada ograničena iz ovog razloga, mi možemo nastaviti pohranjivati Vaše podatke. Međutim, obrađivati ćemo ih samo uz Vaše dopuštenje, za uspostavu, provedbu i obranu zakonskih potraživanja; radi obrane prava drugih fizičkih i pravnih osoba; ili iz razloga važnih javnih interesa.

Pravo na prigovor o obradi: imate pravo na prigovor vezan za našu obradu Vaših osobnih podataka temeljen na Vašoj osobnoj situaciji, ali samo u opsegu u kojem je zakonska osnova za obradu ta da je obrada potrebna za: to da je izvedba zadatka u svrhu javnog interesa ili provedbu koju je legitimna vlast povjerila nama: ili potjeru za legitimnim interesom od strane nas ili od strane treće strane. Ukoliko postavite takav zahtjev, prestat ćemo obrađivati Vaše osobne podatke osim u slučaju da možemo pokazati uvjerljive legitimne razloge za obradu koji nadjačavaju Vaše interese, prava i slobode ili je obrada u svrhu postavljanja, provedbe i obrane zakonskih potraživanja. Imate pravo uložiti žalbu na našu obradu Vaših podataka u svrhu direktnog marketinga. Ukoliko napravite takvu žalbu, prestati ćemo obrađivati Vaše podatke u tu svrhu.

Pravo na prenošenje podataka: Imate pravo da se Vaši osobni podaci koje pohranjujemo dostave drugim kontrolorima i obrađivačima osobnih podataka.

Pravo na žalbu nadležnim tijelima: Ukoliko smatrate da naše obrađivanje Vaših osobnih podataka krši odredbe o zaštiti osobnih podataka i vjerujete da nismo otklonili nepravilnosti, imate zakonsko pravo podnijeti žalbu nadležnom tijelu za zaštitu osobnih podataka. To možete napraviti u zemljama članicama EU u kojem Vam je prebivalište, u kojem Vam je radno mjesto ili mjesto gdje je došlo do navodnog kršenja prava. Možete provesti bilo koje svoje pravo vezano za Vaše osobne podatke putem pisane obavijesti nama.

Korištenje Kolačića

Prilikom posjeta, pretraživanja ili interakcije s našom internet stranicom, mi ili treće strane možemo koristiti kolačiće ili sličnu tehnologiju.

Kolačić je datoteka koja sadrži identifikator (niz slova i brojeva) koji je poslan od strane mrežnog servisa prema mrežnom pregledniku te je pohranjen na pregledniku. Identifikator je poslan natrag servisu svaki put kada preglednik zatraži stranicu od servisa.

Kolačići mogu biti ili “trajni” ili “sesijski”: Trajni kolačić će biti pohranjen na pregledniku i biti će aktivan do kraja roka valjanosti koji mu je određen osim ako ga sami ne izbrišete prije isteka roka valjanosti. Sesijski kolačić će isteći na kraju Korisničke sesije, kada se mrežni preglednik zatvori.

Kolačići obično ne sadrže nikakve podatke kojim se može osobno identificirati Korisnika, ali osobni podaci koje pohranjujemo se mogu povezati sa podacima prikupljenim i pohranjenim od kolačića.

Zdravlje Fitness internet stranica koristi kolačiće da bi osigurala određene funkcionalnosti. Koristeći našu internet stranicu, slažete se s time da Vam smijemo staviti kolačiće na računalo ili pregledni uređaj.

zdravlje fitness logo

Prijavi se na naš NEWSLETTER